Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
01.04.2015

У прокуратурі області відбулось засідання Консультативної ради

У прокуратурі області відбулось засідання Консультативної ради
31 березня у прокуратурі Миколаївської області відбулося чергове засідання Консультативної ради, в якому взяв участь прокурор області В’ячеслав Кривов’яз.

Керівник відомства наголосив на необхідності налагодження системного діалогу з громадськістю задля пошуку шляхів розв’язання важливих проблем регіону в цілому та конкретного мешканця області окремо.
 
У ході зустрічі прокурором області та учасниками зібрання обговорені актуальні питання щодо роботи правоохоронних органів  Миколаївщини. Також В’ячеслав Кривов’яз відповів й на усі інші запитання, поставлені членами ради.

Окрім того, на засіданні Консультативної ради, яке вів голова Микола Шитюк, обговорено робочі питання, винесені на порядок денний. Це, зокрема, внесення змін до Положення про діяльність ради, розгляд пропозицій щодо нових кандидатур для прийняття у члени тощо.

За пропозицією громадськості до складу Консультативної ради прийнято трьох нових членів з числа представників громадських організацій Миколаївщини.

Прокурор області запевнив присутніх у своїй готовності до тісної конструктивної співпраці з громадськістю для зміцнення законності та правопорядку у регіоні.
 
28.08.2014
У прокуратурі Миколаївської області відбулося чергове засідання Консультативної ради, в якому взяв участь прокурор області Володимир Комашко.

У вступному слові прокурор області підкреслив важливість сприяння прокуратурі з боку громадськості у здійсненні визначених Конституцією та Законом України «Про прокуратуру» завдань, підвищення авторитету прокуратури в суспільстві, а також у створенні умов, які унеможливлюють використання органів прокуратури в інтересах окремих осіб, політичних партій, громадських організацій.
 
Також, Володимир Комашко наголосив на необхідності налагодження системного діалогу з громадськістю задля пошуку шляхів розв’язання важливих проблем регіону в цілому та конкретного мешканця області.
 
В свою чергу, члени ради висловили свої побажання щодо участі громадськості в обговоренні проекту Закону України «Про прокуратуру» та подальшому реформуванні органів прокуратури.
 
Наступне засідання планується провести у вересні поточного року.
 
Положення про вказану Консультативну раду затверджено та її склад сформовано відповідно до наказів прокурора області Романа Забарчука.
 
До її складу увійшли громадські діячі, фахівці з юриспруденції, науковці та журналісти, у тому числі редактор інформаційно-аналітичного Інтернет-видання «Преступности.НЕТ».

кількість переглядів: 1200