Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
25.05.2015

У прокуратурі області відбулося засідання Консультативної ради

У прокуратурі Миколаївської області за ініціативи прокурора області В’ячеслава Кривов’яза відбулося засідання Консультативної ради.

Відкриваючи засідання дорадчого органу, прокурор області наголосив, що на сьогодні актуальним залишається питання розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з перешкоджанням волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності.

 У зв’язку з цим, В’ячеслав Кривов’яз звернувся до членів Консультативної ради з приводу сприяння у наданні конкретних фактів та доказів про вчинення таких дій.

Також у ході зустрічі прокурор області поінформував присутніх про оновлення керівного складу прокуратури області, стан розслідування в актуальних кримінальних провадженнях, відповів на поставлені запитання.

На засіданні обговорено ряд робочих питань, винесених на порядок денний. Це, зокрема, розгляд пропозицій щодо нових кандидатур для прийняття у члени ради тощо.

Прокурор області зазначив, що органи прокуратури Миколаївщини завжди налаштовані на тісну конструктивну співпрацю з громадськістю для зміцнення законності та правопорядку у регіоні.

кількість переглядів: 620