Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.07.2016

Прокурор області взяв участь у засіданні Консультативної ради при прокуратурі Миколаївської області

У прокуратурі Миколаївської області 7 липня відбулося чергове засідання Консультативної ради за участю прокурора області Тараса Дунаса.
Тарас Дунас, відкриваючи засідання, наголосив на готовності до конструктивного діалогу та запевнив, що органи прокуратури Миколаївщини  працюватимуть максимально відкрито.
 
 
У ході засідання члени ради цікавились питаннями щодо припинення конфлікту під час збору врожаю у с.Чаусове-2 Первомайського району, незаконного звільнення працівників прокуратури, стан досудового розслідування у ряді актуальних кримінальних проваджень, зокрема, за фактами резонансних нерозкритих вбивств, спробами захвата ОДА, у справах по розгону місцевого Євромайдану, перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, забудови обласного центру підприємцем О.Пеліпасом тощо.
 

Серед піднятих тем, що обговорювалися, − притягнення до відповідальності працівників поліції за їх бездіяльність у розкритті злочинів, кадрові питання.
 

Присутні підтримали ініціативу Генерального прокурора України щодо оновлення положення про Консультативну раду при Генеральній прокуратурі України. На підставі цього положення будуть приведені у відповідність і положення про консультативні ради при органах прокуратури в регіонах.

Прокурор області відповів на усі поставлені запитання, надав вичерпні відповіді, вислухав їх пропозиції та побажання щодо подальшої співпраці.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 556