Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2014

Під варту взято чотирьох осіб, які підозрюються у вбивстві Тетяни Рудяк

Про це повідомив під час брифінгу прокурор Миколаївської області Володимир Комашко.

Прокуратурою області розслідується кримінальне провадження за фактом умисного вбивства заступника начальника управління державної служби області Тетяни Рудяк.
 
У справі створена слідча група у складі 4 слідчих слідчого відділу прокуратури Миколаївської області та п’яти процесуальних керівників, до складу якої увійшов і прокурор області.

Під час досудового розслідування, виконано понад 340 допитів свідків, 17 з яких можна використовувати як доказ. Проведено 12 обшуків за місцем проживання осіб, причетних до вбивства.

За словами Володимира Комашка, за підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення затримано чотирьох осіб – трьох раніше судимих мешканців Миколаївської та Дніпропетровської областей та пасинка загиблої, який займається адвокатською діяльністю.

 

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п.6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів).
«Наразі всім чотирьом підозрюваним Центральним районним судом м. Миколаєва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування в даному провадженні триває», - повідомив прокурор області.

Нагадаємо, що Тетяна Рудяк пропала 30 липня 2014. Жінка пішла зранку на роботу зі свого будинку і більше не повернулася. Зниклу знайшли 9 серпня в р. Південний Буг біля с. Баловне Новоодеського району.
   
За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

 
  Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3302