Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2015

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій у Миколаєві

                                                      

Прокуратурою міста Миколаєва розпочато кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій, що призвело до порушення нормальної роботи транспорту в м. Миколаєві (ч.1 ст.279 КК України).

Як встановлено, 3 березня службовими особами підприємств-перевізників та власниками транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, фактично було заблоковано транспортні комунікації обласного центру шляхом заборони виїзду на маршрути міста механічних транспортних засобів з метою впливу на прийняття рішення або вчинення певних дій органами місцевого самоврядування, що потягло за собою порушення нормальної роботи транспорту.
   
Окрім того, прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом пошкодження невстановленими особами декілька маршрутних таксі за ознаками ч.1 ст.277 КК України. 

Проведення досудового розслідування кримінальних проваджень доручено слідчому відділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області.

Також, прокуратурою міста на адресу міського голови направлено лист, в якому ініційовано питання про розірвання договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування з підприємствами - перевізниками, які порушили нормальну роботу транспорту в місті Миколаєві.


  Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 3971