Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2015

Вищий спеціалізований суд України підтвердив законність вимог прокуратури Миколаївської області у «врадіївській справі»

                                                                                                  

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ підтвердив законність вимог прокуратури Миколаївської області та залишив без змін рішення судів попередніх інстанцій, якими чотирьох обвинувачених у справі про побиття і згвалтування жительки Врадіївки Ірини Крашкової засуджено від 5 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялось раніше, 29 листопада 2013 року колегія суддів Первомайського міськрайонного суду винесла вирок чотирьом обвинуваченим у «врадіївській справі».

Зокрема, колишнього капітана міліції Євгена Дрижака за скоєння розбою, зґвалтування і спробу вбивства Ірини Крашкової, а також службові злочини і зберігання наркотиків, суд засудив до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна та позбавленням спеціального звання «капітан міліції».

Екс-лейтенанта міліції Дмитра Поліщука за злочини стосовно І. Крашкової та службові злочини засуджено до 15 років в’язниці з конфіскацією всього майна і позбавленням спеціального звання «лейтенант міліції».

Сергій Рабіненко засуджений за розбій і замах на вбивство І. Крашкової до 11 років виправної колонії з конфіскацією майна.

Окрім того, екс-заступника начальника Врадіївського райвідділу міліції Михайла Кудринського за приховування тяжкого злочину і перевищення влади суд позбавив звання «майор міліції» і засудив до 5 років позбавлення волі.


  Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 3444