Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2015

За вбивство двох пенсіонерок неповнолітніх засуджено до 14 років позбавлення волі

                                                                                                                      

Вироком Центрального районного суду м. Миколаєва двох неповнолітніх мешканців Кіровоградської області засуджено до 14 років позбавлення волі за жорстоке вбивство двох літніх жінок, що сталося у вересні минулого року в м. Миколаєві.

Установлено, що двоє неповнолітніх, 1997 та 1998 років народження, вступили в злочинний зговір між собою, направлений на здійснення нападу на квартиру літньої жінки, що проживала в будинку по вул. Адміральській, та її вбивства з метою заволодіння її майном.

Реалізуючи свій злочинний намір один із неповнолітніх під приводом набрати води постукав у двері квартири пенсіонерки, яка його впустила, після чого отримала чисельні удари ножем в область обличчя, шиї та спини, від яких впала на підлогу та померла на місці.

У цей час до квартири жінки зайшла її доглядальниця, яка побачила, що господарка квартири вбита. З метою приховати попередньо вчинений злочин один із неповнолітніх наніс удари по тілу, шиї та спини жінки ножем, від яких вона теж померла на місці.

Після вбивства двох жінок, неповнолітні зібрали викрадені ними речі з квартири пенсіонерки та її доглядальниці і вибігли з квартири.

Суд визнав неповнолітніх злочинців винними у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п.п.6,9,12,13 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 та ч.2 ст.185 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів з метою приховати інший злочин, вчинене за попередньою змовою групою осіб та особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, розбій, крадіжка) та засудив до 14 років позбавлення волі кожного.


  Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2943