Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2015

Водія вантажівки, який є винуватцем смертельної автопригоди у Миколаєві, взято під варту (ФОТО)

                                                                         

За погодженим прокуратурою Миколаївської області клопотанням слідчого Центральним районним судом м. Миколаєва 38-річному водію вантажного автомобіля, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Установлено, що 5 жовтня в районі будинку № 87 по пр. Жовтневому у м. Миколаєві водій автомобіля MERCEDES-BENZ 809, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з маршрутним автобусом «Рута-25», який рухався з пасажирами у попутному напрямку. 


У результаті автопригоди дві пасажирки автобусу від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, ще 19 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до лікувальних закладів міста.

 

Водію оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб та заподіяли тяжкі тілесні ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Фото Миколаївського відділу Центру безпеки дорожнього руху


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3030