Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2015

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування Одеського міжміського вокзалу

                         

Прокуратура Миколаївської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 37-річного мешканця Одеської області за неправдиве повідомлення про замінування Одеського міжміського вокзалу.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 9 листопада цього руку обвинувачений, відбуваючи покарання у Казанківський виправній колонії за скоєння ряду кримінальних правопорушень, зателефонував на спецлінію «112» чергової частини ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області та повідомив про замінування Одеського міжміського вокзалу.

Зазначене повідомлення виявилося неправдивим.

Дії «мінера» кваліфіковані за ч.1 ст. 259 КК України, тобто завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей та іншими тяжкими наслідками.

За дзвінок із завідомо неправдивим повідомленням обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі від 2 до 6 років.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2916