Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.02.2016

Прокуратура встановлює обставини смертельної ДТП за участі правоохоронця(ВІДЕО)

                                 

Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області розпочато розслідування обставин скоєння дорожньо-транспортної пригоди за участі працівника поліції, в якій загинуло четверо осіб.

Учора, 28 лютого, о 05.30 годин на Центральному проспекті біля будинку № 39 у місті Миколаєві 24-річний старший лейтенант поліції, керуючи автомобілем БМВ, в порушення п.2, 3 «б» та п.12.1 Правил дорожнього руху України не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням свого транспортного засобу та допустив зіткнення з припаркованими на узбіччі проїзної частини автомобілями «ГАЗель» та Мерседес.

У результаті ДТП чотири  пасажири БМВ – два чоловіка, 24-х та 25-ти років, та дві молоді жінки, 1988 та 1989 років народження, від отриманих травм загинули на місці пригоди.

Водію автомобіля БМВ повідомлено про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України).

Правоохоронця затримано у порядку ст. 208 КПК України.

У кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії.

Кирпотенко Олександр Володимирович - прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих прокуратури області

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

 

кількість переглядів: 3311