Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2016

Підозрюваних у розбійному нападі на ювелірний магазин у Миколаєві взято під варту

                                                       

За погодженими Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 клопотаннями слідчого судом трьом місцевим мешканцям, які пограбували ювелірний магазин, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, 11 березня цього року троє невідомих осіб у масках здійснили розбійний напад на магазин «Ювелірні вироби», розташований у Центральному районі м. Миколаєва, чим спричинено збиток на загальну суму понад 1 млн грн.

6 травня на міжміському автовокзалі працівниками поліції проведено обшуки трьох молодих чоловіків,  причетних до вчинення злочину, двоє з яких виявились діючими співробітниками державної служби охорони.  Зловмисники мали намір збути ювелірні вироби у місті Києві, відправившись туди на рейсовому автобусі.

Під час проведення обшуків виявлено та вилучено золоті прикраси, викрадені з ювелірного магазину.

Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій).
На даний час вирішується питання про передачу зазначеного кримінального провадження за підслідністю до слідчого відділу прокуратури Миколаївської області.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3287