Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2016

Офіційне повідомлення

                    

Щодо публічних заяв І.Блошка про начеб-то протиправні дії очильників Національної поліції та прокуратури області повідомляємо наступне.

У такий спосіб колишній правоохоронець, який обвинувачується у сутенерстві, зловживанні владою та розголошенні державної таємниці, черговий раз намагається вплинути на прийняття правоохоронними органами певних рішень щодо розслідування  окремих кримінальних проваджень.

Одночасно І. Блошко неодноразово звертався до прокуратури області щодо об’єднання кримінальних проваджень, фігурантом яких він є, з подальшим їх закриттям.

Окрім того, стосовно зазначеної особи працівниками Нацполіції складено адміністративний протокол за ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство), на розгляд якого 08.06.2016 року І.Блошко не з’явився, посилаючись на хворобу.

Цим і пояснюється бажання І. Блошка скомпрометувати органи прокуратури і свідчить про замовний характер його виступів. Подібні виступи виглядають як маніпулювання суспільною думкою для дискредитації органів Нацполіції та прокуратури.

Вплив у будь-якій формі на працівника прокуратури, правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків або добитися прийняття неправомірного рішення тягне за собою кримінальну відповідальність (ст.343 КК України).

Органи прокуратури і надалі будуть принципово стояти на неухильному дотриманні та забезпеченні законності і правопорядку.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2578