Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2016

Олександр Білоус провів особистий прийом громадян у Березанському районі (ФОТО)

                                  

Сьогодні, 19 серпня, перший заступник прокурора Миколаївської області Олександр Білоус провів особистий прийом громадян в смт Березанка, яке входить до територіальної юрисдикції Миколаївської місцевої прокуратури № 1. 

Мешканців району, які прийшли на прийом до прокурора, хвилювали питання щодо порушень у земельній сфері, зокрема, незаконне виділення земель чорноморського узбережжя у с. Коблеве, в тому числі щодо законності виділення земельної ділянки приватному підприємству «ААС», порушення у екологічній сфері, неналежне виконання працівниками поліції своїх обов'язків, щодо розслідування окремих кримінальних проваджень, тощо.

Олександр Білоус прийняв усі звернення з особистого прийому. За кожним із них буде проведено перевірку та, за наявності підстав, вжито заходів реагування, на низку запитань ним надано правові роз’яснення.

Зазначимо, що така форма роботи, як здійснення особистого прийому громадян за місцем їх проживання, ефективна і для мешканців області, і для керівництва прокуратури, оскільки дає можливість на місці ознайомитись з проблемами, що турбують людей, посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні, надати заявникам необхідний правовий захист.
 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2398