Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

У прокуратурі області відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності України

                                     

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас привітав колектив прокуратури з Днем Державного Прапора України та з 25 річницею Дня Незалежності України.

У своєму вітальному слові Тарас Дунас акцентував увагу прокурорів на відновленні довіри інститутів громадянського суспільства, що сприятиме підвищенню авторитету та формуванню позитивного іміджу органів прокуратури серед населення.

«Весь український народ в очікуванні кардинальних змін. Люди хочуть, щоб Закон був один для всіх. Вони чекають від нас об’єднаних і спільних дій, завдяки яким можна буде збудувати саме таку країну, яка дбатиме, оборонятиме і забезпечуватиме добробут власного народу. Від кожного прокурора, і від себе передусім, вимагаю найбільшої концентрації, докладання максимум зусиль для того, щоб в нашій Україні панували закон та правопорядок», - наголосив Т.Дунас.   

Під час урочистих заходів працівники прокуратури хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні, військовослужбовців, які боронили нашу землю у східних регіонах країни, та усіх, хто ціною власного життя виборював незалежність України.

З метою патріотичного виховання, привіття любові до рідного краю, перед присутніми виступив екс-завідувач кафедри всесвітньої історії Миколаївського державного педагогічного університету кандидат історичних наук Ю.Гребенніков, який розповів про етапи становлення української державності на території сучасної Миколаївщини.

Під час заходу був оголошений наказ прокурора Миколаївської області про заохочення. Ряд працівників отримали подяки від прокурора області.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 2666