Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2016

Апеляційний суд залишив під вартою одного із підозрюваних правоохорнців у перевищенні службових повноважень, що призвело до смерті мешканця смт Криве Озеро

                               

Сьогодні, 31 серпня, апеляційний суд Миколаївської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін ухвалу суду першої інстанції, якою одному із підозрюваних правоохоронців у перевищенні службових повноважень, що призвело до смерті мешканця смт Криве Озеро, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 1 місяць без права внесення застави.

Так, суд апеляційної інстанції, заслухавши доводи процесуального керівника, відмовив у задоволенні клопотання захисту та залишив правоохоронця під вартою.

Вказане рішення є остаточним та оскарженню не підлягає.

Як вже повідомлялось, 24 серпня у смт Криве Озеро під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець. Зазначена подія набула величезного суспільного резонансу.

За клопотаннями слідчих прокуратури слідчій суддя обрав для трьох працівників поліції, які підозрюються у злочині, винятковий запобіжний захід, а саме тримання під вартою без права внесення застави.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

 
кількість переглядів: 2821