Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2016

Мешканця Вознесенська судитимуть за пропозицію неправомірної вигоди та погрози вбивством поліцейським

                                                          

Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканця міста Вознесенськ за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369, ч.1 ст.345 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків).

Установлено, що у липні цього року 42-річний чоловік пропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США за не складання відносно нього протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст.ст. 130, 122-2 КУпАП. Після відмови працівників поліції від запропонованої неправомірної вигоди, вказана особа погрожувала вбивством із застосуванням мисливської рушниці працівнику поліції під час виконання ним службових обов’язків.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Санкція ч.1 ст.345 КК України передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3227