Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2016

Прокуратурою Миколаївської області викрито посадовця Первомайської міської ради під час отримання ним неправомірної вигоди

                                           

Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області спільно з оперативними працівниками управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, 14.09.2016 за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду), під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 25 тис. грн., затримано начальника відділу комунальної власності і земельних відносинь управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради.

Установлено, що зазначена особа вимагала від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірну винагороду за сприяння у приватизації, шляхом викупу, нежитлового приміщення, яке перебуває в комунальній власності Первомайської міської ради.  

Наразі досудове розслідування триває, грошові кошти вилучено, проводяться невідкладні першочергові слідчі дії.

Довідково: санкція ч.3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2621