Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2016

Водію, який 15.09.2016 скоїв у центрі міста Миколаєва смертельне ДТП, у наслідок якого загинуло четверо осіб, повідомлено про підозру

                                              

На контролі прокуратури Миколаївської області перебуває хід досудового розслідування за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 15 вересня в районі нерегульованого перехрестя пр. Центрального та вул. Шосейної у м. Миколаєві.

Установлено, що водій автомобілю марки «BMW 320i», знаходячись за кермом у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на 4 пішоходів-робітників КСМЕП м. Миколаєва, які перебували на проїзній частині пр. Центрального та проводили дорожні роботи.

Унаслідок автопригоди всі четверо робітників від отриманих травм загинули на місці події.

Згідно тесту на вживання алкогольних напоїв «Фактор М», в його крові виявлено понад 1,6 проміле алкоголю, що є середнім ступенем сп'яніння.

15.09.2016, відповідно до вимог ст.208 КПК України, водія автомобілю марки «BMW 320i» затримано та за погодженням з процесуальним керівником повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України.

Зважаючи на обтяжуючу обставину – перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння, та тяжкість наслідків злочину, слідчим погоджено із процесуальним керівником клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. Судовий розгляд заплановано на 16.09.2016.

Досудове розслідування здійснюється відділом розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ Нацполіції в області, процесуальне керівництво проводиться працівниками прокуратури області.

У кримінальному провадженні призначено ряд необхідних судових експертиз та проводяться невідкладні слідчі дії, направлені на з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2865