Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2016

Прокуратурою Миколаївської області продовжується робота на одному із пріоритетних напрямків діяльності визначеної керівництвом держави по боротьбі із корупцією на території Миколаївської області

                                                            

Так, 22.09.2016 слідчими слідчого відділу прокуратури Миколаївської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Миколаївській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на одержанні неправомірної вигоди викрито слідчого СВ Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області та працівника Ленінського районного суду м. Миколаєва.

Встановлено, що слідчий, діючи за попередньою змовою з працівником суду, який виступив у ролі посередника, вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 25 тис. грн. за повернення власнику належного йому транспортного засобу, який використовувався останнім на підставі підроблених документів. 

Передача коштів відбувалась у декілька етапів, під час одержання останньої  частини коштів зловмисників було затримано у порядку ст. 208 КПК України. 

На даний момент вирішується питання щодо повідомлення зазначеним особам  про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), а також  обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Поводяться першочергові (розшукові) слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2986