Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2016

Слідчому поліції та працівнику суду, які підозрюються в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 25 тис грн, обрано запобіжний захід

                                                       

23.09.2016 слідчий суддя розглянув клопотання прокуратури області та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави слідчому СВ Інгульського ВП ГУНП в області та працівнику Ленінського районного суду м. Миколаєва, які за попередньою змовою вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду в сумі 25 тис. грн.

Слідчому поліції суд встановив заставу у розмірі 82 тис грн, працівнику суду – 41 тис грн.

Як вже повідомлялось, 22 вересня слідчими слідчого відділу прокуратури Миколаївської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Миколаївській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України вказані особи були затримані під час одержання останньої  частини коштів у порядку ст. 208 КПК України.

Зазначені кошти зловмисники вимагали за повернення власнику належного йому транспортного засобу, який використовувався останнім на підставі підроблених документів.

Їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі).

Досудове розслідування триває. Поводяться першочергові (розшукові) слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2385