Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2016

Суд апеляційної інстанції залишив без змін запобіжний захід для керівника відділу Первомайської міської ради, викритої на хабарі

                         

У п’ятницю, 23.09.2016 року, апеляційний суд Миколаївської області підтримав принципову позицію процесуального керівника та залишив без зміни ухвалу Центрального районного суду м. Миколаєва, якою до начальника відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності і земельних питань Первомайської міської ради, затриманої під час отримання неправомірної вигоди, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 60 000 грн.

Так, суд апеляційної інстанції, заслухавши аргументи прокурора та захисника підозрюваної, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляційного скарги щодо зміни запобіжного заходу  вказаній особі на домашній арешт.

Нагадаємо, вказану особу затримано 14 вересня 2016 року під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 25 тис. грн.  Зазначені кошти посадовець вимагала від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірну винагороду за сприяння у приватизації, шляхом викупу, нежитлового приміщення, яке перебуває в комунальній власності Первомайської міської ради. 

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 КК України триває

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 2840