Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2016

На Миколаївщині викрито керівника районного віділлу Нацполіції, який систематично отримував хабарі за неперешкоджання злочинній діяльності громадян

                       

У ході спільної операції слідчими прокуратури Миколаївської області та Управління внутрішньої безпеки в Миколаївській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, 04.10.2016 на одержанні неправомірної вигоди викрито майора поліції - керівника одного із районних відділів Національної поліції в Миколаївськійї області. Також затримано громадянина, який приніс правоохоронцю хабар.

Установлено, що упродовж декількох місяців посадовець вимагав та одержував гроші за неперешкоджання злочиній діяльності групі осіб, які вчиняли крадіжки дизельного палива з локомотивів депо «Сортировка» Одеської зализниці. 

Під час передачі та одержання чергової частини коштів у розмірі 9 900 грн зловмисники були затримані правоохоронними органами у порядку ст.208 КПК України.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення правоохоронцю про підозру за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), громадянину – ч.3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище), обрання їм запобіжного заходу та відсторонення працівника поліції від займаної посади.

Тривають невідкладні першочергові слідчі (розшукові) дії.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

кількість переглядів: 3027