Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Поліцейським, які причетні до смерті мешканця смт Криве Озеро, продовжено строк тримання під вартою

                          

20 та 21 жовтня 2016 року за клопотаннями слідчих прокуратури Миколаївської області слідчій суддя трьом працівникам Кривоозерського відділення поліції Врадіївського ВП ГУНП в Миколаївській області, які підозрюються у вбивстві та перевищенні повноважень, в результаті чого настала смерть 32-річного мешканця смт Криве Озеро, продовжив строк тримання під вартою ще на 2 місяці.

Зокрема, для водія службового автомобіля, який безпосередньо стріляв у потерпілого, продовжено строк тримання під вартою до 18 грудня без права внесення застави. Його дії кваліфіковано за ч.1 ст.115 та ч.3 ст.365 КК України (умисне вбивство, перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу)

Стосовно двох інших підозрюваних, дії яких у ході досудового розслідування перекваліфіковані з ч.3 ст.365 КК України на ч.2 ст.365 КК України, оскільки встановлено, що смерть потерпілого настала від вогнепальних поранень, а не побоїв, які могли  нанести правоохоронці, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою до 18 грудня з альтернативою внесення застави у розмірі 120 тис. грн. кожному.

Нагадаємо, величезного суспільного резонансу набрав інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець. За підозрою у скоєнні злочину затримано трьох працівників поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 148