Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2016

У Миколаєві судитимуть інспектора поліції за хабар у розмірі 3 тис грн та незаконне носіння вогнепальної зброї

                      

Слідчими прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням старшого інспектора одного із відділів Головного управління Нацполіції в Миколаївській області в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 3 тис грн у серпні цього року.

Вказані кошти правоохоронець одержав від громадянина за вирішення питання про не притягнення його до адміністративної відповідальності та не перешкоджання його підприємницькій діяльності.

Під час передачі грошей він був затриманий правоохоронцями. В момент затримання крім неправомірної вигоди в нього було виявлено та вилучено газовий пістолет «STALKER 2918-S» перероблений у вогнепальну зброю та боєприпаси до нього, які він носив без передбаченого законом дозволу.

Дії поліцейського кваліфіковано за ч.1 ст.368  та ч. 1 ст. 263 КК України - одержання неправомірної вигоди службовою особою та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами.

Підозрюваний відсторонений від посади.
 
31 жовтня 2016 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Центрального районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївській області

кількість переглядів: 2713