Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2016

Правоохоронцями затримано «торгівця-гастролера», який збував наркотики у Южноукраїнську

                                               

На міжвідомчій нараді правоохоронних органів області, яка відбулась 3 листопада під головуванням прокурора області Т.Дунаса у співголовуванні з начальником Нацполіції в області Ю.Морозом, визначено комплекс заходів, направлених на протидію злочинності, у тому числі в сфері обігу наркотичних засобів. Проведені заходи дають результати.

Органами прокуратури області у взаємодії з територіальними підрозділами поліції продовжується наступальна боротьба з наркоторгівлею.  

Зокрема, 17 листопада 2016 року, завдяки скоординованим Первомайською місцевою прокуратурою заходам співробітниками Южноукраїнського відділення поліції затримано мешканця м. Кривий Ріг, який тривалий час здійснював незаконний збут наркотичних засобів на території міста Южноукраїнська.

Установлено, що наркотороговець періодично приїжджав до міста Южноукраїнська з метою незаконного збуту наркотичного засобу – опію-ацетильованого та в центрі міста в різних місцях ховав наркотики. Після цього повідомляв потенційних покупців про те, що необхідно перерахувати відповідні грошові кошти на названий ним картковий рахунок банківської картки та після надходження грошей повідомляв покупця про місце схову.

Наркоторговця затримано в порядку ст.208 КПК України. У ході проведення особистого обшуку у затриманого вилучено біля 30 мл опію-ацетильованого, який попередньо було розфасовано в різного виду ємності з-під медичних препаратів з метою їх подальшого продажу. Також затриманим було вказано місця схову наркотичних засобів, які у подальшому вилучено.

На даний час йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних речовин) Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2530