Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2016

Мешканця Южноукраїнська засудили до 11 років за розбещення двох неповнолітніх дівчат

                           

22 листопада 2016 року колегію Вознесенського міськрайонного суду підтримано принципову позицію прокуратури та засуджено до 11 років позбавлення волі 40-річного мешканця міста Южноукраїнська за вчинення злочину проти статевої свободи двох дівчат 10-ти та 11-ти років.

Чоловіка визнано винним у тому, що він у травні цього року у м. Южноукраїнськ,  неподалік від міського пляжу, задовольнив власну статеву пристрасть неприроднім способом та вчинив розпусні дії стосовно двох неповнолітніх дівчат.  Злочин набув широкого суспільного резонансу.

Його дії кваліфіковані за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 153 та  ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещення неповнолітніх). Примітно, що вказана особа вже відбувала 10 років позбавлення волі за однорідні злочини щодо неповнолітніх.


У судовому розгляді державним обвинувачем вина підсудного за вчинення ним тяжкого злочину повністю доведена.

Понесення особою відповідальності за вчинення злочину у жодному разі не залікує отриману дитиною психологічну травму внаслідок вчинення щодо неї протиправних дій.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3156