Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2016

У Миколаєві судитимуть місцевого мешканця, який скоїв смертельний наїзд на чотирьох комунальників

                          

За процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який  15 вересня 2016 року скоїв смертельний наїзд на чотирьох комунальників, які проводили дорожні роботи з нанесення розмітки на проїзній частині пр. Центрального та вул. Шосейної у м. Миколаєві.

Ця трагічна подія сколихнула всіх мешканців міста Миколаєва.  Міським головою 17 вересня було оголошено днем жалоби за чотирма загиблими у жахливій автопригоді. 

Як вже повідомлялось раніше, водій автомобілю BMW, знаходячись за кермом у стані алкогольного сп’яніння, порушуючи вимоги п.п.2.3 «б», 11.2, 12.3, 12.4 Правила дорожнього руху України, а також вимоги дорожніх знаків  4.7 «Об´їзд перешкоди з правого боку» та 1.37 «Дорожні роботи», скоїв наїзд на чотирьох чоловіків – працівників комунального спеціалізованого монтажно-експлуатаційного підприємства м. Миколаєва, які від отриманих травм загинули на місці пригоди.

Одразу після наїзду водій-винуватець з місця пригоди втік, тим самим залишивши потерпілих у небезпеці.

Майже через годину він був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст.286 та ч.1 ст. 135 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей, залишення у небезпеці).

Підозрюваний знаходиться під вартою.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2850