Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2016

У Веселинове правоохоронці задокументували протиправну діяльність грального закладу (ФОТО)

                                         

Органами прокуратури та поліції Миколаївщини продовжується наступальна робота щодо протидії незаконному зайняттю гральним бізнесом на території регіону.

Зокрема, у середу, 7 грудня 2016 року, Вознесенською місцевою прокуратурою спільно з поліцією в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України), проведено  санкціонований судом обшук за адресою надання послуг у сфері грального бізнесу, розташованого у смт Веселинове.

Під час обшуку вилучено:

- 11 одиниць комп’ютерного обладнання, яке надавало можливість доступу до азартних  ігор на комп’ютерних симуляторах, обов'язковою умовою участі в яких  є  сплата  гравцем  грошей. У результаті цих азартних ігор учасник міг як отримати виграш (приз) у будь-якому вигляді, так і не отримати його залежно від випадковості;

- документи, чорнові записи, що можуть свідчити про протиправну діяльність;

- грошові кошти, що використовувалися як засоби розрахунку гравцями  та інше майно тощо.

 

 

 

 

 

Досудове розслiдування триває. Проводиться комплекс оперативних заходiв з метою подальшого виявлення гральних закладiв, а також осiб причетних до їх органiзацiї та функцiонування.
 

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2597