Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2016

У будівлі прокуратури Миколаївщини затримано двох організаторів мережі незаконного грального бізнесу при спробі дати хабар прокурору (ФОТО)

                         

У понеділок, 19 грудня 2016 року, у приміщенні прокуратури Миколаївської області слідчими прокуратури області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України задокументовано факт дачі двома організаторами мережі незаконного грального бізнесу співробітникові прокуратури неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч доларів США.

Зазначені кошти пропонувались за не притягнення до кримінальної відповідальності цих осіб за незаконне зайняття гральним бізнесом на території міста Миколаєва та повернення речових доказів у справі.

Під час передачі коштів зловмисники були затримані правоохоронцями у порядку ст.208 КПК України. Грошові кошти вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України, тобто надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, за вчинення нею в інтересах того, хто надає таку вигоду дій з використанням наданого їй службового становища.

Проводяться невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Це вже другий задокументований факт дачі неправомірної вигоди працівникам прокуратури Миколаївської області упродовж грудня поточного року.

Нагадаємо, прокуратурою Миколаївської області спільно з Нацполіцією в області розпочата реальна боротьба з незаконним зайняттям гральним бізнесом на теренах регіону.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 2934