Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2017

Завершено розслідування вбивства 30-річної мешканки Вознесенська, яке шокувало місцеву громаду

                                        

За результатами проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні Вознесенською місцевою прокуратурою 05.01.2017 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно громадянина Сирійської Арабської Республіки, який вбив свою дружину (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як вже повідомлялось раніше, 28 липня в напрямку села Щербанівське Вознесенського району на узбіччі дороги був знайдено обгоріле тіло 30-річної мешканки м. Вознесенськ.

Завдяки спільній та злагодженій роботі Вознесенської місцевої прокуратури та органів поліції 12.08.2016 затримано за підозрою у вбивстві своєї дружини затримано її чоловіка.

У ході досудового розслідування встановлено, що в ніч з 27 на 28 липня 2016 року 49-річний чоловік на ґрунті ревнощів вбив свою дружину, з якою перебував у шлюбі з 2012 року. У подальшому з метою приховання слідів злочину частково спалив її тіло.

Досудове розслідування продовжувалось п’ять місяців, що зумовлено  тривалістю проведення призначених судових експертиз, а також перекладу матеріалів кримінального провадження на рідну для підозрюваного мову – арабську.

Під час розслідування зібрано достатньо доказів, які підтверджують вину підозрюваного.

На час розгляду кримінального провадження за рішенням суду чоловіку продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За санкцією статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяті  років.

Упродовж 2016 року на території Миколаївщини скоєно 67 умисних вбивств (замахів), з яких 12 залишаються не розкритими. Водночас, правоохоронними органами області активно вживаються необхідні заходи до встановлення осіб, які вчинили вказані кримінальні правопорушення.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2920