Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2017

Дільничному офіцеру поліції, який підозрюється у збуті амфетаміну, обрано запобіжний захід

                            

У суботу, 18 березня 2017 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого прокуратури Миколаївської області та обрано запобіжний захід  дільничному офіцеру поліції, який підозрюється у збуті психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну, у великому розмірі.

Стосовно вказаної особи суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з правом внесення застави у розмірі 450 тис грн.

Нагадаємо, 17 березня 2017 року внаслідок ужитих слідчих (розшукових) дій   працівника поліції затримано безпосередньо після збуту чергової партії амфетаміну. При особистому обшуку правоохоронця знайдено і вилучено 6000 грн., які він отримав від продажу амфетаміну.

Того ж дня затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут, психотропних речовин, обіг яких обмежено, якщо предметом таких дій були психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах, вчинені повторно.

Наразі досудове розслідування триває, проводяться слідчі (розшукові) дії, зокрема перевіряється причетність затриманого до виготовлення амфетаміну, який він збував, та вчинення інших злочинів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2834