Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2017

Первомайська місцева прокуратура вимагає від приватного підприємства відшкодування до бюджету 83 тис грн збитків, завданих незаконним використанням земельної ділянки

               

Первомайською місцевою прокуратурою виявлено факт безоплатного користування земельними ділянками у межах Костянтинівської селищної ради Арбузинського району.

Встановлено, що приватним підприємством з грудня 2011 року  фактично використовуються земельні ділянки загальною площею майже 0,9 га в смт Костянтинівка під комплексом об’єктів нерухомості, що належать йому на праві приватної власності.

Комісією по визначенню та нарахуванню збитків власникам землі та землекористувачам Арбузинської райдержадміністрації нараховані збитки, заподіяні безоплатним використанням земельної ділянки без правовстановлюючих документів приватним підприємством, у розмірі 83 тис.грн. 

Так як приватне підприємство відмовилось добровільно відшкодувати завдані збитки Первомайською місцевою прокуратурою 17.03.2017 до Господарського суду Миколаївської області пред’явлено позов про стягнення збитків за фактичне використання земельних ділянок.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2549