Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2017

У Первомайську жінка, яка одним ударом відправила свого співмешканця на той світ, проведе за гратами 7 років

                          

Первомайською місцевою прокуратурою  в суді доведено провину 44-річної жительки м. Первомайськ в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження своєму співмешканцю, що спричинило летальні наслідки.

Трагедія сталася у травні 21016 року у м. Первомайськ. Все розпочалось із спільного розпивання співмешканцями спиртних напоїв. Перебуваючи вдома, між жінкою та її співмешканцем розпочалась перепалка, що переросла у бійку з трагічним завершенням. Жінка схопила до рук металеву сковороду та  нанесла чоловіку один удар у лобну частину голови, від якого він через деякий час помер.

ЇЇ дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Незважаючи на те, що підозрювана свою вину не визнала, завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисниці доведено у повному обсязі.

Первомайським міськрайонним судом підтримано принципову позицію місцевої прокуратури – жінку визнано винною у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2323