Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2017

Правоохоронці розкрили злочин, скоєний в Ольшанській виправній колонії

                                

Миколаївською місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, одному із засуджених Ольшанської виправної колонії.

Завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям встановлено особу злочинця. Ним виявився один із в’язнів колонії, який 9 травня 2017 року на ґрунті раптово виниклого конфлікту заподіяв потерпілому чисельні тілесні ушкодження. Наступного дня потерпілий від отриманих травм помер у лікарні, не приходячи до свідомості.

З урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, за погодженням із процесуальним керівником, злочинцю 14.05.2017 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне  ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

До речі 20 травня 2017 року у зловмисника закінчився б строк відбування покарання за розбійний напад, за вчинення якого йому було призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі. 

Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи.

Ситуація в Ольшанській виправній перебуває під повним контролем адміністрації установи.

 За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2924