Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2017

Вбивці не дали можливості покинути межі Миколаєва. Правоохоронці за гарячими слідами розкрили вбивство миколаївця

                                     

Результатом спільної та злагодженої роботи Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та Заводського відділу поліції м. Миколаєва стало розкриття за гарячими слідами вбивства 38-річного місцевого мешканця, яке сталося в ніч з 22 на 23 травня 2017 року у м. Миколаєві по пр. Центральному, 10.

Провівши низку першочергових слідчо-оперативних заходів, правоохоронці встановили, що того вечора у потерпілого в гостях знаходився його 28-річний знайомий. Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого гість наніс господарю квартири два удари ножем в область грудної клітини, від яких останній помер. Після того, вбивця підпалив квартиру загиблого, щоб приховати сліди злочину.

Завдяки належній координації роботи процесуального керівника та працівників поліції в найкоротші терміни встановлено винну особу та здобуто ряд доказів, на підставі яких 23.05.2017 його затримано. Вбивця намагався покинути межі міста Миколаєва.

Злочинцю повідомлено про підозру за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та вирішується питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
     
 Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2616