Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2017

Прокуратура оголосила підозру головному лікарю одного із пологових будинків Миколаєва, з вини якого сталася ДТП з постраждалими

                              

Завдяки втручанню саме прокуратури Миколаївської області  активізовано досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі головного лікаря одного з пологових будинків м. Миколаєва.

Нагадаємо, у травні 2016 року в Інгульському районі міста Миколаєва, на перехресті вулиць Кругової та Херсонського шосе, головний лікар, керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser 200», порушив правила проїзду перехресть та не надав переваги в русі автомобілю «ЗАЗ 1102», який їхав у зустрічному напрямі, у результаті чого відбулось зіткнення транспортних засобів.  Унаслідок зіткнення водій автомобіля «ЗАЗ», мешканка Херсонської області отримала тілесні ушкодження середнього ступеню важкості.

З метою забезпечення ефективного досудового розслідування та завдяки принциповій позиції процесуального керівника у кримінальному провадженні проведено ряд слідчих дій, у тому числі слідчих експериментів за участі свідків події злочину та автотехнічної експертизи з дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди.

За результатами проведених слідчих дій  здобуто достатньо доказів для оголошення головному лікарю пологового будинку підозри.
26.05.2017 з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні беззаперечних доказів прокуратурою Миколаївської області головному лікарю одного з пологових будинків міста Миколаєва повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2755