Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2017

Засуджено «телефонного терориста»

                                    

За участі прокуратури Миколаївської області судом завершено розгляд у кримінальному провадженні стосовно 28-річного раніше судимого місцевого мешканця, обвинуваченого у завідомо неправдивому повідомленні про замінування квартири (ч. 2 ст. 259 КК України).

Так, вказаний громадянин, відзначаючи місяць «виходу» з місць позбавлення волі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, із хуліганських спонукань вчинив сварку із сусідами. У відповідь на застереження сусідів про здійснення виклику поліції, у разі продовження ним хуліганських дій, він по телефону повідомив на спецлінію «102» завідомо неправдиву інформацію про замінування одним кілограмом тротилу квартири своїх сусідів.

У ході судового розгляду обвинувального акту обвинувачений порушив обраний щодо нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, у зв’язку з чим його судом оголошено у розшук. Після розшуку та затримання обвинуваченого було взято під варту.

Судом, на підставі письмових та речових доказах, підтримано правову позицію прокурора та обвинуваченого у завідомо неправдивому повідомленні про замінування квартири засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2532