Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2017

Голові Новоодеської районної ради, викритому на хабарі, повідомлено про підозру (ФОТО)

                                

Сьогодні, 17 серпня 2017 року, виконувачем обов’язки прокурора Миколаївської області повідомлено про підозру голові Новодеської районної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, а саме одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища.

Як вже повідомлялось вчора, 16 серпня,  у Корабельному районі міста Миколаєва  завдяки спільним діям працівників прокуратури, УСБУ та Нацполіції в області під час одержання першого траншу неправомірної вигоди у сумі 45 000 гривень посадовця було затримано.

Затриманий вимагав у керівництва будівельної компанії десяту частину від майже мільйона гривень, виділених з районного бюджету на капітальний ремонт об’єкту комунальної власності. 

Хабарника затримано у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Розслідування триває. Проводяться невідкладні слідчі дії, у тому числі встановлюється коло осіб, які зазнали протиправних дій від посадової особи.

Просимо громадян, які постраждали від протиправних дій вказаної посадової особи, звертатися до слідчого управління Нацполіції в Миколаївській області.   

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2429