Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2017

У Первомайську правоохоронці запобігли вчиненню тяжких злочинів - затримано місцевого мешканця, який готував розбійний напад та вбивство підприємця (ФОТО)

                                                                    

У суботу, 19 серпня 2017 року, у місті Первомайськ, завдяки комплексу негласних слідчих дій, працівниками прокуратури, Нацполіції та спецпідрозділу «Корд» затримано 20-річного місцевого мешканця, який готував розбійний напад та вбивство підприємця. 

Установлено, що затриманий останні два місяця готувався до вчинення розбійного нападу та умисного вбивства місцевого підприємця. З цією метою він стежив за потерпілим, знайшов спільника, придбав вогнепальну зброю, до якого пристосував глушник та проводив її випробування.

Підозрюваного затримано одразу після чергових випробувань вогнепальної зброї у порядку ст.208 КПК України. За даним фактом розпочато провадження за ч.1 ст.14, ч.4 ст.187, ч.1 ст.14, п.п.6,12 ч.2 ст. 115 КК України (готування до вчинення розбійного нападу та умисного вбивства з корисних мотивів за попередньою змовою групою осіб).

У ході проведених обшуків виявлено та вилучено вогнепальну зброю та велику кількість боєприпасів. Вилучене направлено на дослідження.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання виключного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

 Розслідування триває.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2872