Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2017

Затриманого за підготовку замаху на бізнесмена в Первомайську заарештовано на два місяці без права внесення застави (ФОТО)

                       

Сьогодні, 22 серпня 2017 року, Центральним районним судом м. Миколаєва підтримано позицію процесуального керівника та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави відносно 20-річного жителя м. Первомайська, який  підозрюється у підготовці вбивства на місцевого бізнесмена.

Як вже повідомлялось раніше, підозрюваний останні два місяця готувався до вчинення розбійного нападу та умисного вбивства місцевого підприємця. З цією метою він стежив за потерпілим, знайшов спільника, придбав вогнепальну зброю, до якого пристосував глушник та проводив її випробування. У ході проведених обшуків виявлено та вилучено вогнепальну зброю та велику кількість боєприпасів. Вилучене направлено на дослідження.

Йому повідомлено про підозру за ч.1 ст.14, ч.4 ст.187, ч.1 ст.14, п.п.6,12 ч.2 ст. 115 КК України (готування до вчинення розбійного нападу та умисного вбивства з корисних мотивів за попередньою змовою групою осіб).

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2633