Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2017

Суд апеляційної інстанції підтвердив законність вимог прокуратури щодо 9 років позбавлення волі за крадіжку 4,3 млн грн

                                          

Апеляційний суд Миколаївської області підтримав позицію Первомайської місцевої прокуратури та залишив у силі вирок Первомайського міськрайонного суду, яким 53 річного громадянина Вірменії визнано винним у крадіжці грошових коштів в сумі 4,3 млн грн та золотих виробів з домоволодіння 58-річного мешканця  м. Первомайськ у листопаді 2016 року.

За вчинення вказаного злочину, передбаченого ч.5 ст. 185 КК України, суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не погоджуючись з таким рішенням, захисник обвинуваченого подала апеляційну скаргу до апеляційного суду Миколаївської області та наполягала скасувати вирок суду першої  інстанції та закрити кримінальне провадження відносно обвинуваченого.

Апеляційний суд ретельно перевіривши обставини справи дійшов висновку, що беззаперечні докази, зібрані прокурором, підтверджують те, що обвинувачений скоїв злочин, в якому обвинувачувався.

Відтак, 31.08.2017 апеляційний суд, погодившись із доводами прокурора, відхилив апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника, залишивши вирок суду першої інстанції без змін.
 
 
За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2489