Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2017

«Закладчикам наркотиків» обрано запобіжні заходи

                                                    

У понеділок, 25 вересня 2017 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником,  та обрано запобіжні заходи  групі зловмисників – трьом жінкам та чоловіку, які налагодили систематичне постачання «клієнтам» наркотиків на території Миколаївщини шляхом безконтактного збуту – «закладок».

Зокрема, стосовно організаторки угруповання обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 800 тис грн, ще одній підозрюваній, на утриманні якої перебуває троє неповнолітніх дітей – домашній арешт.

Стосовно ще двох фігурантів обрано запобіжний захід  тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 500 тис грн та 800 тис грн

Нагадаємо, зловмисників,  мешканців Кіровоградської області віком від 28 до 48 років, затримано 23 вересня цього року у місті Первомайськ.  Наркодилери ховали "зілля" на вулицях населених пунктів та кладовищ на території області. Після чого замовнику поступало повідомлення  про переказ на банківську карту грошей за «товар». Після отримання повідомлення з Інтернет-банкінгу про надходження коштів наркозалежним особам.

  Правоохоронці упродовж  тривалого часу проводили комплекс заходів, спрямованих на документування злочинної діяльності наркозбувальників.

У ході санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників виявлено та вилучено близько 5000 мл особливо небезпечної речовини, а саме - ацетильованого опію, що за цінами чорного ринку становить понад 750 тисяч гривень.

Окрім цього, правоохоронцями встановлено 25 схованок в яких злочинці зберігали наркотичні засоби для подальшого збуту. Разом з тим, правоохоронці вилучили і банківські картки, куди зловмисникам надходили грошові кошти від замовників за наркотичні засоби.

З урахуванням зібраних доказів зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2320