Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2017

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишивши під вартою 20-річного мешканця Южноукраїнська, який влаштував стрілянину та поранив чоловіка

                                   

У четвер, 26 жовтня 2017 року, апеляційний суд Миколаївської області підтримав принципову позицію прокуратури та залишив без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для 20-річного чоловіка, який влаштував стрілянину та поранив чоловіка біля розважального закладу у м. Южноукраїнськ 17 жовтня цього року.

Так, суд залишив без задоволення апеляційні скарги адвокатів підозрюваного, які вимагали застосувати до головного фігуранта у справі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, але слідчий суддя погодився з доводами прокуратури про можливість підозрюваного впливати на хід досудового розслідування, покази свідків та  ухвалу Первомайського міськрайонного суду залишив без змін.

Нагадаємо, зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст.296 КК України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї).

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2658