Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2017

Прокуратура в черговий раз відреагувала на факт незаконного відведення Миколаївською міською радою земельної ділянки лісового фонду вартістю понад 8 млн грн

                         

Прокуратура Миколаївської області у судовому порядку оскаржує рішення Миколаївської міської ради, яким приватному підприємству надано в оренду для будівництва таунхаусів земельну ділянку площею 1,9 га вартістю 8 млн.грн., яка розташована у Центральному районі міста.

Установлено, що зазначена земельна ділянка належать до земель державного лісового фонду, знаходиться на території урочища «Варварівське» Андріївського лісництва та перебуває у постійному користуванні ДП «Миколаївське лісове господарство», яким згода на її вилучення не надавалсь.

Окрім того, земельна ділянка розташована в озелененій зоні загального призначення, господарське та інше будівництво в межах якої прямо заборонено законодавством.

З огляду на це, прокуратура звернулась до суду з позовом про визнання незаконним та скасування рішень Миколаївської міської ради, визнання недійсними договорів оренди та повернення зазначеної ділянки державі.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 
кількість переглядів: 2565