Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2017

Від ревнощів до в’язниці – мешканцю Миколаєва винесено вирок за вбивство товариша

                       

Заводським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця, який вбив свого товариша у травні цього року.

За матеріалами справи, 22 травня непрацюючий, раніше судимий, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння посварився зі своїм знайомим на ґрунті ревнощів, з яким він познайомився 4 місяця потому. Під час конфлікту обвинувачений взяв у руку кухонний ніж та наніс чоловіку два удари - один в область грудної клітини з пошкодженням верхньої частки лівої легені, а другий в початковий відділ висхідної частини дуги аорти, від якого потерпілий  помер на місці.

На судовому засіданні зловмисник визнав себе винним та пояснив, що в ту ніч він з цивільною дружиною та знайомим разом випивали у нього вдома. Під час розпиття спиртних напоїв він приревнував жінку до знайомого, виникла сварка, під час якої він вирішив вбити чоловіка.

За висновками експертизи, обвинувачений свої дії усвідомлював та міг віддавати звіт своїм діям та керувати ними. Раніше чоловік уже був засуджений до 5 років 5 місяців позбавлення волі за вчинення умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

До речі жінка, яка була замішана у сварці, через три тижні після трагедії померла.  ЇЇ тіло було знайдено правоохоронцями в  Інгульському районі м. Миколаєва.

Суд вказану особу визнав  винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), та призначив покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2564