Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2017

Ціна помсти за жінку – смерть людини та 10 років в'язниці

            

Первомайською місцевою прокуратурою  в суді доведено провину 28-річного жителя м. Первомайськ в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження своєму знайомому, що спричинило летальні наслідки.

Трагедія сталася у листопаді минулого року у м. Первомайськ. Все розпочалось із спільного розпивання спиртних напоїв, під час чого на ґрунті неприязних відносин, бажаючи помститися за свою знайому, зловмисник почав наносити  численні удари руками та ногами в область голови потерпілого від яких останній через деякий час помер.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Незважаючи на те, що підозрюваний свою вину визнав частково, завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Первомайським міськрайонним судом підтримано позицію місцевої прокуратури – чоловіка визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2844