Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2017

Бізнес на кладовищі: підприємцю, який під приводом ремонту огорожі міського кладовища привласнив понад 100 тис грн бюджетних коштів, повідомлено про підозру

                             

Під процесуальним керівництвом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, слідчими Центрального відділу поліції повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю за привласнення бюджетних коштів під приводом виконання капітального ремонту огорожі міського кладовища.

У ході розслідування встановлено, що підприємець,  шляхом складання завідомо підроблених офіційних документів та подальшого їх використання, незаконно заволодів бюджетними коштами в сумі понад 100 тис грн, виділеними на виконання робіт з капітального ремонту огорожі міського кладовища в мікрорайоні Тернівка м. Миколаєві, що складає 11 % від загальної суми 900 тис грн виділених бюджетних коштів.

За результатами проведених експертиз встановлено, що види та обсяги фактично виконаних робіт по об’єкту не відповідають тим, що зазначенні в актах прийняття виконаних робіт, а саме невідповідність полягає у використанні меншої кількості будівельних матеріалів, ніж вказано в актах. 

Унаслідок таких незаконних дій спричинено матеріальні збитки державі на зазначену суму.

Підприємцю повідомлено про підозру за ч.1, ч.3 та ч.4 ст.358 та ч.1 ст.191 КК України (підроблення офіційних документів, вчинене повторно,  використання підроблених документів та привласнення чужого майна, яке було ввірено).

У рамках провадження проводяться перевірка фактів можливого заволодіння підозрюваним бюджетних коштів під час проведення ремонту   інших об’єктів. Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2627