Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2018

Судитимуть трьох підприємців, які незаконно утримували двох чоловіків

                    

За належного процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області слідчими СУ Головного управління Нацполіції в області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів с. Крива Балка Миколаївського району, які обвинувачується у незаконному позбавленні волі двох чоловіків та спричиненні їм тілесних ушкоджень. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні 2016 року, троє підприємців, під приводом виниклої підозри у крадіжці металевих деталей з орендованої ними території підприємства, незаконно позбавили волі двох жителів м. Миколаєва, яких тривалий час незаконно, усупереч їх волі  утримували на вказаній території, спричиняючи тілесні ушкодження різного степеню тяжкості та вимагаючи зізнання у крадіжці.

У результаті спричинення тяжких тілесних ушкоджень, один з потерпілих помер, інший отримав — тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

Зловмисники тривалий час знаходились у розшуку.

Їх дії кваліфіковано за ч.2 ст. 121, ч.1 ст. 122 та  ч. 2 ст. 146 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та незаконне позбавлення волі).

Обвинувальний акт скеровано до Центрального районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2773