Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2016

Поліцейський на момент скоєння ДТП був тверезий - результати дослідження

                       

З метою визначення чи перебував працівник поліції в момент скоєння дорожньо-транпортної пригоди в стані алкогольного сп’яніння, на токсикологічне дослідження була направлена його кров, відібрана в нього о 07.45 год. 28.02.2016.

Згідно результатів дослідження, проведеного клініко-токсикологічною діагностичною лабораторією Миколавїського обласного наркологічного диспансеру в крові правоохоронця етанол не виявлено, що свідчить про те, що він не був в стані алкогольного сп’яніння на момент ДТП.

Нагадаємо, вранці 28 лютого на Центральному проспекті біля будинку № 39 у місті Миколаєві 24-річний старший лейтенант поліції, керуючи автомобілем БМВ, в порушення п.2, 3 «б» та п.12.1 Правил дорожнього руху України не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням свого транспортного засобу та допустив зіткнення з припаркованими на узбіччі проїзної частини автомобілями «ГАЗель» та Мерседес.

У результаті ДТП чотири  пасажири БМВ – два чоловіка, 24-х та 25-ти років, та дві молоді жінки, від отриманих травм загинули на місці пригоди.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
   

кількість переглядів: 3107