Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2016

Слідчими прокуратури знайдено пістолет, з якого ймовірно вбито мешканця смт Криве Озеро

                       

У п’ятницю, 11 листопада 2016 року близько 23.00 год., завдяки чітким та скоординованим діям слідчих прокуратури та працівників рятувальної служби Кривоозерського району в річці Кодима, розташованій в районі 297 км автодороги «Одеса-Київ», знайдено фрагмент пістолету – ручка зі стволом, з якого у серпні 2016 року ймовірно вбито 32-річного мешканця смт Криве Озеро.

Так, у ході досудового розслідування, завдяки професійним діям слідчого прокуратури, ретельній підготовці до допиту та  правильно обраній тактиці самого допиту підозрюваних здобуто інформацію про місце знаходження пістолету, пошукам якого приділялась значна увага у ході досудового розслідування.

У подальшому отримана інформація підтвердилась у ході досудового розслідування під час  проведення огляду вказаного місця.

Вказаний фрагмент пістолету вилучено та направлено для проведення судово-балістичної експертизи до експертної установи.

Прокурором Миколаївської області Тарасом Дунасом на ім’я начальника Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій в області скеровано лист про заохочення усіх рятувальників, які приймали активну участь у пошуках знаряддя вбивства, та окремо працівника, який безпосередньо в одному гумовому костюмі у складних погодних умовах та холодній воді знайшов пістолет.

Нагадаємо, слідчим відділом прокуратури Миколаївської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства 32-річного мешканця смт Криве Озеро та перевищення службових повноважень працівниками Кривоозерського відділення поліції.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 
кількість переглядів: 4031